Rot Hout Reparaties

Bij het inspecteren van een object wordt er goed gekeken of er houtrot aanwezig is. Schimmel, een hoog vochtgehalte en achterstallig of slecht onderhoud aan een object doen houtrot ontstaan, dit meestal bij de houtverbindingen.

In het verleden werd er vaak een timmerman bijgehaald voor het repareren van houtrot. Tegenwoordig liggen deze werkzaamheden ook bij de onderhoudsschilder.
Voor het repareren van houtrot maken we gebruik van hoogwaardige duurzame producten als window-care en zussex. Het aangetaste hout wordt eerst verwijderd en daarna uitgefreesd tot in het gezonde hout. Hierna wordt het voor behandeld met een impregneermiddel. Vervolgens wordt het opgevuld met een twee componenten epoxy hars.
Na de reparatie wordt het geheel geschilderd zodat u weer een mooi gesloten verfsysteem heeft en dit uiteindelijk kosten besparend voor u als opdrachtgever is.

Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline.
Met het oog op energiebesparing en verdere verbetering van het wooncomfort is de vraag naar glasservice sterk gestegen.
U wilt een goed advies betreffende de juiste glassoort voor uw woonobject? Geen probleem, want wij kunnen u uitgebreid informeren over isolerende beglazing en de voordelen ervan. Zo kunt u op stookkosten besparen, condensvorming beperken en een stukje inbraakvertraging/-wering realiseren.